Simya

 

Simya

Simya ilmini, kimya biliminin doğuşunda büyük rol oynamış ezoterik bir doktrin olarak kabul edebiliriz. Kökeni Antik Mısır'a dayanan bu ilmin ilk simya bilgileri, Hermes Trimegistus tarafından verilmiştir. Thoth (Mısır Tanrısı) Yunan literatüründe “Hermes” olarak geçmektedir.Simya ilmi temellerinde elementleri altına dönüştürme anlamı dışında Tanrıyı çözümleme, Tanrıya ulaşma anlamını da taşır. Tıpkı altın kadar saf olmayan bir metalin tamamen saf altına dönüşme yolculuğu gibi Simya da aslında saf olmayan ruhun, saf ruha dönüştürülmesi sürecidir.

Antik Mısır’da Manna diye isimlendirilen bu gizemli madde, esasında mono atomik altındır, beyaz toz halindedir. Literatürde “ORMUS” olarak da geçmektedir. Ancak ORMUS içerisinde radyum, altın, gümüş, plâtin, magnezyum oksit bulunan bir nevi kokteyldir. Manna ise saf altındandır. Antik dönemlerden beri büyük bir sır halinde üretilen bu madde, Antik Mısır’da sadece Firavunlar, Firavun ailesi ve üst düzey soylu kişiler tarafından kullanılmak üzere, üretilmiş olmakla beraber, güç elde etmek için başka maksatlarda da kullanıldığı söylenmektedir.

Ankacollection

Ankacollection olarak biz, uzman astrolog ekibimiz ve alanında ülkenin en önde gelen zanaatkar ekibi ile sizlerin doğum haritalarına özel olarak, kendi çalıştığımız ormusları, kolleksiyonumuzda kullanıyoruz.

Bunun haricinde sitemizde yer alan özel sipariş süreci ile tamamen size özel çalıştığımız tasarımları yine tamamen size özel materyal ve saf elementler ile hazırlıyoruz.

Amacımız hayatınız boyunca size eşlik edecek, yolunuzu aydınlatacak benzersiz tasarımları sizinle buluşturmak.

 

Ankacollection’2022

Etiketler: simya, ormus, ankacollection
Ağustos 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.