Ormus Gold Nedir? Nasıl Kullanılır?

Ormus Gold Nedir? Nasıl Kullanılır?

Ormus Gold Nedir?

 

Ormus altın, ayrıca "monoatomik altın" veya "beyaz altın" olarak da bilinir, elementlerin monoatomik veya diatomik formlarının fiziksel ve kimyasal özelliklerini değiştirdiği iddia edilen bir maddedir.

 

Ormus, esas olarak altın, gümüş veya platin gibi metallerin monoatomik formlarını içerdiği düşünülen bir madde olarak tanımlanır.

 

Ormus'un kullanıcıları tarafından tecrübe edildiği faydaları arasında enerji artışı, zihinsel netlik ve ruhsal farkındalık gibi konular yer alır.

 

Bazı insanlar Ormus'u sağlık ve zindeliklerini artırmak için kullanırken, diğerleri de ruhsal ve duygusal dengeyi sağlamak amacıyla tercih eder.

 

Mannanın bir alt kademesidir.


Ormus’a kısaca monoatomik element diyebiliririz. Yani; altın, gümüş, platin, çinko ve bor gibi elementleri nano teknolojisi ile atomlar arasında ki kübik bağı çözüp teşbih gibi dizer.

 

Bu dizilen atomlar özellikle beyin hücreleri nöron çekirdeğinin içinde ki DNA’yı 10.000 kat daha hızlandırır, ayrıca yeniler ve onarır.

 

Ormus gold başta altın, çinko, selenyum, bor, magnezyum ve demir gibi 84 çeşit element içerir.

 

Her bünye birbirinden farklı olduğundan biz Ankacollection olarak özel koşullarda ve 928 Hz frekans değerlerinde hazırladığımız ve içeriği Çukurova Üniversitesi tarafından onaylanmış Ormus Gold'umuzu haricen kullanmanızı öneriyoruz; ancak yine de Ormus Gold cilt temizliği

 

ve içme suyu ile %10 oranında karıştırılıp tüketildiğinde herhangi bir toksik belirti göstermemiştir.

 

Bununla birlikte Ormus Gold'u ankacollection üzerinden aldığınız her bir ürünün temizliğinde ve yenilenmesinde; sizinle uyumlanmasında kullanabilirsiniz.

 

 

TİBET ÇANAĞI İLE ÖZEL FREKANS MEDİTASYONU - ALTIN ACIKTIRMA

 

Tibet çanakları aslında tibet’li rahiplerin enerjilerini yükseltmek ve kutsal seremonilerde enerjiyi temşzlemek için kullandıkları bir enstrumandır.

 

Bu çanakların asıl kullanım amacı titreşimler yoluyla insan beyninde varolan 10 milyar sinir hücresinin uyarılmasıdır. Böylesine bir uyarı ile farkındalığın artması ve insanüstü yeteneklerin ortaya çıkması hedeflenmektedir.

 

Sitemizde yer alan tibet çanakları ve altın ormus'u kullanarak, çanakların özel olarak yaydığı frekans değerleri ile altının saf titreşimini birleştirip hayatınıza altın materyalinin hızlıca girdiğini tecrübe edebilirsiniz.

 

Bunun için yapmanız gereken; almış olduğunuz altın ormus'un tibet çanağının içinde titreşmesini sağlamaktır.

Etiketler: Ormus, Gold, Manna, Ormus Gold Kullanımı
Mart 13, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.